Bloc de salut

DETOXIFICA EL TEU COS

DETOXIFICA EL TEU COS

El fetge és un dels òrgans més importants del nostre cos, ja que tot el dia s'encarrega de filtrar la sang per remoure les toxines i les cèl·lules que l'organisme ja no necessita. També és l'encarregat de sintetitzar els glúcids i els lípids, així com emmagatzemar les vitamines A, D, I i K, bàsiques per mantenir bones energies físiques i mentals. Encara que té la capacitat de netejar-se cada dia, la sobrecàrrega de tasques altera la seva funció i impedeix que els seus processos es duguin a terme de forma òptima. Per tant és necessari ajudar-ho amb plans de detoxificació dues vegades a l'any (generalment després de nadal i estiu) o bé després d'algun excés concret.
PREPARA'T PER LES FESTES

PREPARA'T PER LES FESTES

Les festes estan a la volta de la cantonada, Nit de Nadal, Nadal, Sant Esteve, Cap d’any, Any nou ... En 2 dies no pararem de menjar i menjar, brindar i tornar a brindar, amb la família, amb els amics ... una infinitat de excesos ens esperen. No t'espantis, vaig a ajudar-te a portar-los molts millor, uns "trucs" que t’ajudaran a preparar la teva pell per estar estupenda, el teu estómac per estar genial i poder aguantar tants menjars i begudes, a més d'evitar acumular greixos i pujar uns quilos, si vols saber com, llegeix aquest bloc.
GASTROENTERITIS PER ROTAVIRUS

GASTROENTERITIS PER ROTAVIRUS

Què has de saber? Saps lo que és la gastroenteritis , com afecta, com es transmet, símptomes, com tractarla? En aquest blog t'ajudarem una mica.
PRÒPOLIS I GELEA REIAL

PRÒPOLIS I GELEA REIAL

Saps la diferència entre el pròpolis i la gelea reial? Per a què s'utilitza cada un? Per què és tan beneficiós el seu ús en èpoques de refredats i grips? Llegeix el bloc i resol els teus dubtes.