Bloc de salut

COENZIM Q10 I ANTIOXIDANTS

COENZIM Q10 I ANTIOXIDANTS

El coenzim Q10 és una substància orgànica que trobem en gairebé totes les parts del nostre organisme, encara que on més abunda és en els teixits de la dermis, el cor i el fetge. És molt important tenir un adequat percentatge d'aquesta substància, ja que és la que s'encarrega de donar energia a les nostres cèl·lules perquè tornin a treballar a un ritme adequat, ja que a partir dels 25 anys deixen de tenir un ritme adequat
CEL-LULITIS I PELL DE TARONJA

CEL-LULITIS I PELL DE TARONJA

La cel·lulitis, aquest gran enemic de 9 de cada 10 dones (els homes també tenen, aquí no es lliura ningú). Quan arriba l'estiu, volem remeis i cremes miracle, un error molt comú, ja que cal tractar-la durant TOT l'any i no només quan arriba el moment de posar-se el biquini. Parlarem sobre ella, quin és, com es produeix, alimentació, exercicis, tractaments...
PROBLEMES CIRCULATORIS?

PROBLEMES CIRCULATORIS?

Cada vegada som més les persones que patim de problemes circulatoris en les extremitats inferiors, és un problema molt comú. Una mala circulació té com a conseqüència les antiestètiques aranyes vasculars i les doloroses varius. Però aquests problemes poden solucionar-se amb medicaments via oral, cremes tòpiques i fins i tot en casos més complexos amb tractaments estètics i operació.
AL-LÈRGIA AL POL-LEN

AL-LÈRGIA AL POL-LEN

Ja ha arribat la primavera, i amb ella les al·lèrgies. Cada vegada són més els usuaris amb al·lèrgia al pol·len, es caracteritza per picor i agrimau d'ulls, esternuts constants, rinitis, picor nasal, congestió... Com podem ajudar-te? En aquest blog t'informaré d'una app per estar informat a tot moment del nivell de pol·len a la teva ciutat, consells rutinaris del dia a dia, immunoteràpia i tractaments per pal·liar els símptomes, etc.
RUTINES D'HIGIENE FACIAL

RUTINES D'HIGIENE FACIAL

Ens preocupem molt per tenir un bon aspecte (la cara és el reflex de l'ànima), per a això utilitzem bons productes cosmètics, tot en el seu correcte ordre, sèrum, contorn d'ulls, crema de dia i de nit... Però i la neteja? No utilitzar productes correctes per la higiene facial i tenir un ritual de dia i de nit, fa que tots els productes de tractament que apliquem després no siguin efectius.