Bloc de salut

RUTINES D'HIGIENE FACIAL

RUTINES D'HIGIENE FACIAL

Ens preocupem molt per tenir un bon aspecte (la cara és el reflex de l'ànima), per a això utilitzem bons productes cosmètics, tot en el seu correcte ordre, sèrum, contorn d'ulls, crema de dia i de nit... Però i la neteja? No utilitzar productes correctes per la higiene facial i tenir un ritual de dia i de nit, fa que tots els productes de tractament que apliquem després no siguin efectius.
MOLLER'S OMEGA 3 BENEFICIOS PARA LA SALUD

MOLLER'S OMEGA 3 BENEFICIOS PARA LA SALUD

Què és Moller's omega 3? Són complements alimentaris d'oli de peix amb Omega 3 i vitamines A, D ,E (liposolubles) procedents de Noruega, per a cuidar i mantenir fort la salut de tota la família, i per prevenir i controlar els problemes cardiovasculars.
5 usos eficaços de l'homeopatia que probablement desconeixes

5 usos eficaços de l'homeopatia que probablement desconeixes

Des de la farmàcia estem habituats al fet que els nostres clients ens demandin medicaments homeopàtics per a patologies com la grip, l'al•lèrgia o l'ansietat. No obstant això, l'homeopatia també pot ser utilitzada per a moltes altres malalties o situacions que probablement desconeixes. Per seguir aprofundint una miqueta més en aquesta terapèutica, avui ens agradaria parlar en aquest post sobre 5 casos "menys comuns" que també pots tractar-se eficaçment amb homeopatia. Ens referim a: orina involuntària, sagnat pel nas, cicatrització, cremades i lesió del colze. Per informar-vos millor de tot això, hem seleccionat un extracte de l'article publicat pel Dr. Jorge Manresa en el blog http://www.hablandodehomeopatia.com on parla de tot això.
MAGNESI

MAGNESI

Tens rampes o enrampades musculars? Tremolors en la parpella? Fatiga? Tots aquests símptomes estan presents en un dèficit de magnesi.
Especial higiene facial: aigua micel·lar

Especial higiene facial: aigua micel·lar

Una bona neteja i higiene facial és el primer pas de tot tractament. Avui dia trobem diversos mètodes de neteja depenent del tipus de pell, gustos i necessitats del consumidor. En aquest cas parlarem de l'aigua micel·lar.