Test d'intolerància alimentària

Els problemes de salut associats a intoleràncies alimentaries estan a l'ordre del día. Es per aquest motiu que conèixer quins aliments digerim pitjor i el grau d'intolerància que podem presentar, es una ajuda important per millorar certes patologies de sistema digestiu, respiratori, cutani...

Ara tens la possibilitat de realitzar-te un test d'intoleràncies alimentaries desde la teva farmàcia. Disposem de diferents tipus de tests:

  • Mètode de Voll (bioelectroresonancia):  S'analitzen 216 aliments. Es una tècnica no invasiva, ràpida i aporta informació tant qualitativa (a quins aliments tinc intolerància) com quantitativa (quin grau d'intolerància tinc).

  • Food Detective: S'analitzen 46 grups d'aliments. Aquest mètode basat en la resposta inmunològica que provoca l'intolerància d'algun aliment, mitjançant la detecció d'anticossos en sang. Per fer el test només es necessari una petita mostra de sang capilar (punció al dit), i els resultats obtinguts son també qualitatius i quantitatius. El valor afegit d'aquest test es el fet de conèixer si el teu organisme ha desenvolupat una resposta inmunologica davant aquesta intolerància.

  • Tes de Celiaquía: Mitjançant una petita punció capilar al dit, pots treure el dubte de si pateixes o no intolerància al glúten.